Home / koleksi / Products Selling Best / Semprotan Siang Dina

Semprotan Siang Dina

Semprotan Siang Dina

Semprotan Siang Dina

£ 19.99
£ 19.99
Description +

Semprotan Siang Dina

Mung ambegan, semprot lan santai nganggo Anxt Daytime Spray - semprotan alami fditata kanggo mbantu sampeyan ngatur kuwatir lan kuwatir saben dinane saben dina.

Bahan-bahan alami

Anxt Daytime Spray ngemot Ashwagandha, Bacopa Monnieri, Mint, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, lan Lemon Balm.

Saben bahan mbantu kontribusi kanggo ngatasi stres lan gugup sak dina sampeyan.

Kenyamanan lan Tenang

Bahan-bahan ing Anxt Daytime Spray dipilih kanggo menehi sampeyan rasa nyaman lan dhukungan nalika kuwatir. Anxt Daytime Spray menehi pitulung nalika panjaluk emosi kayata sadurunge wawancara, penerbangan, utawa mung yen sampeyan butuh pitulung sithik.

Wicaksana

Cepet lan gampang dijupuk nganggo format semprotan unik, Botol wicaksana lan Kompak Anxt Daytime Spray wis dirancang supaya sampeyan bisa nggawa kanthi langsung, ing endi wae sampeyan butuh.

Digawe ing Inggris

Diproduksi ing Inggris, Semprotan Siang Sawijining Hari Vegetarian lan loropaken vegetarian.

Cukup lebokake 2-3 semprotan ing ilat, enteni suwene 60 detik lan telek kanthi alami.

• Campuran ekstrak tanduran sing alami 
• 10ml (150 Dosis)
• Semprotan 120mm x 15mm sing wicaksana
• Pabrik ing Inggris
• Vegetarian lan grapyak
• Formula unik
• Cukup ambegan, disemprot lan santai

Kanggo turu sing ngaso, gunakake bebarengan Kapsul Wengi Anxt.

    Carane Gunakake +

    Semprotan Anxt: Gunakake 2-3 semprotan ing ngisor ilat. Ngenteni 60 detik nalika ambegan liwat irung lan ambegan metu. Lumrahe, teluk sawise 60 detik. (Aja nyemprotake langsung menyang mripat utawa tenggorokan)

    Úa +
    Ashwagandha

    Ashwagandha minangka ramuan obat kuna. Ashwagandha wis digunakake pirang-pirang perkara sajrone 3,000 taun kepungkur. Iki kalebu ngrewangi wong nyuda stres, mbantu turu lan nambah level energi.

    Bacopa Monnieri

    Bacopa Monnieri ngemot senyawa kuat sing bisa uga efek antioksidan. Bacopa Monnieri diarani bisa mbantu nyegah kuatir lan stres. Iki dianggep minangka ramuan adaptogenik, tegese nambah resistensi awak kanggo stres.

    Lemon Balm

    Lemon Balm minangka ramuan abadi saka kulawarga mint. Isine properti sing diakoni duwe efek tenang.

    5-htp

    5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) minangka asam amino sing alami ana ing awak sampeyan. Awak nggunakake kanggo ngasilake serotonin, lan serotonin sing sithik bisa nyebabake masalah turu lan kuatir. Nambah produksi serotonin awak bisa uga duwe macem-macem mupangat.

    L-loro ca Theanine

    L-Theanine umume ditemokake ing godhong teh. Asam amino sing nyinaoni pambuka wis nuduhake mupangat supaya masarakat bisa santai.

    GABA

    Asam gamma-aminobutyric (GABA) minangka asam amino alami sing bisa digunakake minangka neurotransmitter ing otak sampeyan. Nalika GABA nemplek ing protein ing otak sing dikenal minangka reseptor GABA, bakal ngasilake efek tenang.

    Rhodiola Rosea.

    Rhodiola Rosea minangka ramuan ing kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea digunakake kanggo nambah resistensi awak sacara khusus, kayata ing panelitian ilmiah, kanggo tekanan fisik lan prilaku kanggo nglawan lemes lan depresi.

    reviews +