Home / koleksi / Products Selling Best / Kapsul Wengi Anxt

Kapsul Wengi Anxt

Kapsul Wengi Anxt

Kapsul Wengi Anxt

£ 29.99
£ 29.99
Description +

Kapsul Wengi Anxt

Kapsul Anxt Night minangka suplemen turu jamu sing lembut sing digawe nganggo bahan sing aman lan alami sing diakoni sacara universal kanggo nyurung jadwal turu sing sehat lan seimbang.

Bahan-bahan alami

Saben bahan ing Kapsul Anxt Night nyumbang kanggo ngontrol emosi lan nyokong nalika wengi, lan kalebu bahan-bahan sing ora ngantuk supaya bisa krasa kaya turu sawise turu ing wayah wengi.

Dibutuhake 30 menit sadurunge turu saben wengi, formula unik iki cocog kanggo sampeyan sing golek alternatif alami kanggo mbantu turu sing ora tenang lan bobo.

Turu wengi sing ayem

Turu lan turu terus asring dadi tantangan kanggo sawetara wong. Formula ekstrak tanduran alami kabeh Anxt digunakake pirang-pirang abad kanggo mbantu santai lan bisa turu kanthi tentrem ing wayah wengi.

Saben kapsul ngemot Ashwagandha, Bacopa Monnieri, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, lan Lemon Balm.

Digawe ing Inggris

Diproduksi ing Inggris, obat turu alami Anxt yaiku resep vegan lan vegetarian.

Cukup njupuk 1 nganti 2 kapsul 30 menit sadurunge turu saben wengi kanggo turu sing lena.

• Campuran ekstrak tanduran sing alami
• 60 kapsul (pasokan 1-2 wulan)
• Dijupuk 30 menit sadurunge turu sepisan saben dina
• Formula unik
• Pabrik ing Inggris

Kanggo dhukungan sajrone awan, coba Semprotan Siang Dina.


Carane Gunakake +

Kapsul Anxt: Gunakake 1 nganti 2 kapsul 30 menit sadurunge turu. Aja ngluwihi 2 kapsul saben dina.

Úa +
Ashwagandha

Ashwagandha minangka ramuan obat kuna. Ashwagandha wis digunakake pirang-pirang perkara sajrone 3,000 taun kepungkur. Iki kalebu ngrewangi wong nyuda stres, mbantu turu lan nambah level energi.

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri ngemot senyawa kuat sing bisa uga efek antioksidan. Bacopa Monnieri diarani bisa mbantu nyegah kuatir lan stres. Iki dianggep minangka ramuan adaptogenik, tegese nambah resistensi awak kanggo stres.

Lemon Balm

Lemon Balm minangka ramuan abadi saka kulawarga mint. Isine properti sing diakoni duwe efek tenang.

5-htp

5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) minangka asam amino sing alami ana ing awak sampeyan. Awak nggunakake kanggo ngasilake serotonin, lan serotonin sing sithik bisa nyebabake masalah turu lan kuatir. Nambah produksi serotonin awak bisa uga duwe macem-macem mupangat.

L-loro ca Theanine

L-Theanine umume ditemokake ing godhong teh. Asam amino sing nyinaoni pambuka wis nuduhake mupangat supaya masarakat bisa santai.

GABA

Asam gamma-aminobutyric (GABA) minangka asam amino alami sing bisa digunakake minangka neurotransmitter ing otak sampeyan. Nalika GABA nemplek ing protein ing otak sing dikenal minangka reseptor GABA, bakal ngasilake efek tenang.

Rhodiola Rosea.

Rhodiola Rosea minangka ramuan ing kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea digunakake kanggo nambah resistensi awak sacara khusus, kayata ing panelitian ilmiah, kanggo tekanan fisik lan prilaku kanggo nglawan lemes lan depresi.

reviews +