Babagan Anxt

Yen nandhang pikiran kuatir, stres, utawa gugup, sampeyan ora kesepian. Adoh, sejatine. Apa sampeyan ngerti manawa 1 saka 6 wong diwasa ing Great Britain ngalami gejala stres, kuatir, lan gugup ing sawetara tahap sajrone urip. Pramila kita ngluncurake Anxt - cara alami nanging efektif banget kanggo ngatasi stres, kuwatir lan gugup sadina-dina lan wengi. Read More