Home / koleksi / Products Selling Best / Paket Siji Siji lan Wengi

Paket Siji Siji lan Wengi

Paket Siji Siji lan Wengi

Paket Siji Siji lan Wengi

£ 44.99
£ 44.99
Description +

Paket Siji Siji lan Wengi

Apa ing Paket Anxt Siang Wengi?

Paket Siji Siji lan Wengi kalebu kalorone Semprotan Siang Dina lan Kapsul Wengi Anxt. Kombinasi alami kanggo ndhukung sampeyan ing wayah awan lan wengi sing ora tenang.

Semprotan Siang Dina

Cukup ambegan, semprot lan santai nganggo Anxt Daytime Spray - semprotan alami sing dirumusake kanggo mbantu stres, gugup lan kuwatir saben dinane.

Bahan-bahan alami

Anxt Daytime Spray ngemot Ashwagandha, Bacopa Monnieri, Mint, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, lan Lemon Balm.

Saben bahan ing Semprotan Siang Siang nyumbang kanggo njaga stres ing kontrol lan nyuda rasa gugup sajrone dina.

Kenyamanan lan Tenang

Anxt Daytime Spray wis dirumusake kanggo menehi rasa nyaman lan tentrem nalika kuwatir lan gugup. Nyedhiyakake dhukungan nalika panjaluk emosi kayata sadurunge wawancara, penerbangan, utawa mung yen sampeyan butuh pitulung.

Wicaksana

Cepet lan gampang dijupuk nganggo format semprotan unik, Botol wicaksana lan Kompak Anxt Daytime Spray wis dirancang supaya sampeyan bisa nggawa kanthi langsung, ing endi wae sampeyan butuh.

Digawe ing Inggris

Diproduksi ing Inggris, Semprotan Siang Sawijining Hari Vegetarian lan loropaken vegetarian.

Cukup lebokake 2-3 semprotan ing ilat sampeyan, enteni suwene 60 detik banjur telek kanthi alami.

• Campuran ekstrak tanduran sing alami 
• 10ml (150 Dosis)
• Semprotan 120mm x 15mm wicaksana
• Pabrik ing Inggris
• Vegetarian lan grapyak
• Formula unik
• Cukup ambegan, semprot lan santai


Kapsul Wengi Anxt

Kapsul Anxt Night minangka suplemen turu herbal sing lembut sing digawe kanthi bahan sing aman lan alami sing didhukung kanthi ilmiah kanggo nyurung jadwal turu sing sehat lan seimbang.

Turu wengi sing ayem

Turu lan turu terus asring dadi tantangan kanggo sawetara wong. Formula ekstrak tanduran alami kabeh Anxt digunakake pirang-pirang abad kanggo mbantu santai lan mbantu turu kanthi tentrem.

Saben kapsul ngemot Ashwagandha, Bacopa Monnieri, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, lan Lemon Balm.

Bahan-bahan alami

Saben bahan ing Kapsul Wengi Anxt nyumbang kanggo ngatasi stres lan ngatasi rasa gugup nalika wengi lan mbantu sampeyan tangi rasa seger.

Dibutuhake 30 menit sadurunge turu saben wengi, formula unik iki cocog kanggo sampeyan sing golek alternatif alami kanggo mbantu turu sing ora tenang lan bobo.

Digawe ing Inggris

Diproduksi ing Inggris, obat turu alami Anxt yaiku resep vegan lan vegetarian.

Cukup njupuk 1 nganti 2 kapsul 30 menit sadurunge turu saben wengi kanggo turu sing lena.

• Campuran ekstrak tanduran sing alami
• 60 kapsul (pasokan 1-2 wulan)
• Dijupuk 30 menit sadurunge turu sepisan saben dina
• Formula unik
• Pabrik ing Inggris

    Carane Gunakake +

    Semprotan Siang Dina: Oles 1 semprotan ing ngisor ilat. Ngenteni 60 detik nalika ambegan liwat irung lan ambegan metu. Lumrahe, teluk sawise 60 detik. (Aja nyemprotake langsung menyang mripat utawa tenggorokan)

    Kapsul Wengi Enxt: Coba 1-2 kapsul 30 menit sadurunge turu. Aja ngluwihi 2 kapsul saben dina.

    Úa +
    Ashwagandha

    Ashwagandha minangka ramuan obat kuna. Ashwagandha wis digunakake pirang-pirang perkara sajrone 3,000 taun kepungkur. Iki kalebu ngrewangi wong nyuda stres, mbantu turu lan nambah level energi.

    Bacopa Monnieri

    Bacopa Monnieri ngemot senyawa kuat sing bisa uga efek antioksidan. Bacopa Monnieri diarani bisa mbantu nyegah kuatir lan stres. Iki dianggep minangka ramuan adaptogenik, tegese nambah resistensi awak kanggo stres.

    Lemon Balm

    Lemon Balm minangka ramuan abadi saka kulawarga mint. Isine properti sing diakoni duwe efek tenang.

    5-htp

    5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) minangka asam amino sing alami ana ing awak sampeyan. Awak nggunakake kanggo ngasilake serotonin, lan serotonin sing sithik bisa nyebabake masalah turu lan kuatir. Nambah produksi serotonin awak bisa uga duwe macem-macem mupangat.

    L-loro ca Theanine

    L-Theanine umume ditemokake ing godhong teh. Asam amino sing nyinaoni pambuka wis nuduhake mupangat supaya masarakat bisa santai.

    GABA

    Asam gamma-aminobutyric (GABA) minangka asam amino alami sing bisa digunakake minangka neurotransmitter ing otak sampeyan. Nalika GABA nemplek ing protein ing otak sing dikenal minangka reseptor GABA, bakal ngasilake efek tenang.

    Rhodiola Rosea.

    Rhodiola Rosea minangka ramuan ing kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea digunakake kanggo nambah resistensi awak sacara khusus, kayata ing panelitian ilmiah, kanggo tekanan fisik lan prilaku kanggo nglawan lemes lan depresi.

    reviews +