Deleng KOLEKSI KAMI Deleng KOLEKSI KAMI
Home / News

blog

blog

News

Anxt CBD

Tandha Kaku

Tandha Stres Stres bisa ditemtokake minangka derajat sing sampeyan rumangsa kewalahan utawa ora bisa ngatasi akibat saka tekanan sing ora bisa diatur. Apa sing diarani stres? Ing level paling dhasar, stres yaiku reaksi awak kanggo tekanan saka kahanan utawa prastawa urip. Apa sing nyebabake stres bisa beda-beda gumantung saka siji wong lan beda-beda miturut kahanan sosial lan ekonomi, lingkungan sing kita lakoni lan tata cara genetis. Sawetara fitur umum sing bisa nggawe kita ngrasakake stres kalebu ngrasakake sing anyar utawa sing ora dikarepake, ana sing ngancam rumangsa ...

Waca Liyane →


10 Cara Alami Ngatasi Masalah kuatir

10 Cara Alami Ngatasi Masalah kuatir

Kuatir bisa dadi angel urip. Nanging ana akeh cara alami kanggo ngatasi masalah kasebut. Ora bisa turu? Ambegan sithik? Mual? Stress? Duwe pikiran peteng utawa negatif? Rumangsa ora preduli apa sing sampeyan lakoni, sampeyan cukup ora cukup? Sing diarani kuatir. Lan sampeyan ora dhewekan. Yen sampeyan stres lan kuwatir, kahanan saben dinane bisa uga ora bisa ditindakake. Lan sejatine sing sedhih yaiku, minangka wanita, kita meh kaping pindho luwih kena pengaruh kuatir tinimbang pria. Kita seneng mikir manawa iki ana gandhengane karo wanita sing diwasa luwih cepet, tegese kita luwih ...

Waca Liyane →


Kabeh Babagan Ashwagandha

Kabeh Babagan Ashwagandha

ROOT Ashwagandha digunakake luwih saka 3,000 taun ing obat Ayurveda minangka obat alami sing ora kuwatir banget. Sajrone pirang-pirang taun, kita ngerteni manawa mupangat Ashwagandha kayane ora ana enteke, lan akeh efek positif sing ora ana efek samping sing dingerteni yen digunakake kanthi bener. ROOT tanduran ashwagandha, sing minangka bagean sing paling kuat, paling misuwur amarga nyuda tingkat stres. Nanging mupangate pancen kalebu kabeh kahanan sing beda-beda sing nyebabake urip saben dina saben dinane. Iki ringkesan sawetara mupangat kesehatan utama ashwagandha. Ndhukung kuatir lan njaga stres ...

Waca Liyane →


Gugah Saben Dina lan Apa Artine Sampeyan

Gugah Saben Dina lan Apa Artine Sampeyan

Gugah Saben Dina lan Apa Artine Sampeyan Kuwatir minangka bagean normal ing urip, lan bisa uga ngrewangi sawetara kedadeyan. Kita asring kuwatir karo prekara sing ana ing urip kita, kayata finansial, kerja, lan kulawarga. Kuwatir iki bisa uga mbantu kita nggawe keputusan sing apik ing bidang kasebut. Sajrone wektu kaya ngene, krasa kuwatir bisa normal banget. Nanging sawetara wong angel ngontrol rasa kuwatir. Kuwatir yen bisa tuwuh dadi rasa kuatir luwih ajeg lan asring bisa nyebabake urip saben dinane. Ing ngisor iki sawetara pratandha sing bisa makili ...

Waca Liyane →


Artikel anyar