Deleng KOLEKSI KAMI Deleng KOLEKSI KAMI
Home / News

blog

blog

News

Kebiasaan Cilik sing Bisa Mupangate Kesehatan Mental Panjenengan

Kita bakal menehi tips babagan turu lan olahraga: iki bisa uga minangka bagean paling penting ing pola pikir sehat, nanging sampeyan bisa uga wis krungu sadurunge. Narik dhewe metu saka headspace ala ora gampang, utamané yen sampeyan duwe kelainan kuatir utawa depresi. Asring, sampeyan pengin nggawe pangowahan, nanging ora duwe energi, utawa gumantung karo motivasi sing cepet mandheg. Ngleksanakake pangaturan cilik, saben dina bisa nggawe langkah-langkah pisanan supaya ora medeni. Kanthi ngrungokake otak lan dadi alus karo awak dhewe, sampeyan bisa sinau kanggo bisa kanggo keuntungan dhewe. Nggawe rutinitas Bisa migunani ...

Waca Liyane →


7 Cara Ngecek Wong Tanpa Takon "Kepiye Kabarmu?"

"Hei, muga-muga kabeh bisa apik. Kita pancen kudu ketemu! Ayo dakkandhani yen sampeyan butuh apa-apa. ” Apa sampeyan wis kenal? Akeh wong sing saiki ngalami jaman angel, amarga ana sebab apa wae. Nalika kita kabeh luwih sensitif karo alangane wong sadurunge, mundane lan wedi urip lockdown nggawe obrolan dadi garing. Wektu kangelan angel dibahas lan wedi yen nyusup kadang bisa luwih gampang tetep kabur. Akeh wong sing pengin mriksa wong sing ana ing sekitar kita, nanging dadi peserta sing ora disengaja ...

Waca Liyane →


Nglampahi Dhuwit Sawise Ngunci: Ngatasi Kegelisahan Keuangan

Nalika jagad iki wiwit mbukak maneh, sampeyan bisa uga ngrasakake meksa bali menyang "dhiri lawas". Ahli kesehatan lan kesejahteraan ngelingake manawa kahanan sing durung mesthi lan kasepen amarga pandemi bisa tetep suwe banget. Stabilitas kita asring kaiket ing dhuwit, lan kuatir finansial bakal dadi perhatian serius kanggo akeh wong. Apa iki mbayar dhuwit ing koktail utawa sing luwih serius, ana cara kanggo nggawe pangowahan lan supaya sampeyan ora kuwatir. Yen Sampeyan Mung Rumangsa Bersalah Mungkin sampeyan salah siji saka 20% ...

Waca Liyane →


Kesalahpahaman Umum Babagan… Kelainan kuatir Umum

Kesalahpahaman Umum Babagan… Kelainan kuatir Umum

"Mung ambegan!" "Kuwatir ora bakal ndandani!" Yen frasa kasebut nggawe sampeyan pengin bengok, sampeyan ora kesepian. Sajrone manungsa isih urip, dheweke bakal kuwatir - nanging isih ana cara kanggo ngerti apa tegese rasa kuatir ing skala individu. Umume masarakat luwih seneng sinau ing taun-taun pungkasan, amarga keterbukaan babagan kesehatan mental dadi luwih nyebar, nanging isih ana sawetara mitos sing nggawe kapercayan umum lan ora gelem mundur. Nantang salah paham iki penting - yen sampeyan terus-terusan kuwatir, sampeyan bisa uga rumangsa ...

Waca Liyane →